Theatercollectief De Bloem van de Natie werd opgericht in 2012. We maken filosofisch, kolderiek, direct en persoonlijk theater. De voorstellingen blijven - zolang wij ze zelf actueel en relevant vinden - op het repertoire.

Bram

Bram Gerrits

Bram Gerrits speelt ook voor Theater Utrecht. Verder was hij te zien bij onder andere de Wetten van Kepler, Productiehuis Brabant, Zeelandia en Toneelschuur producties. Op televisie was Bram onder andere te zien in Flikken Maastricht en Dagboek van een Callgirl.

person-2.jpg

Huub Smit

Huub Smit is onder meer bekend van de succesvolle New Kids bioscoop films. Huub is te zien zijn in het nieuwe seizoen van Penoza, de NPO-kort Gips, de serie Dagboek van een Callgirl, de Popoz bioscoop film en de korte films Beste Vrienden en Nieuwe Handen.

person-3.jpg

Twan van Bragt

Twan van Bragt maakte, naast De Bloem van de Natie, voorstellingen bij het Productiehuis Brabant (o.a. Exit the King), sketches bij Ruutruutruut en muziek in Het Wild. In 2015 verscheen zijn eerste verhalenbundel 'Jazzballet'.

person-4.jpg

Martijn Crins

Martij Crins speelt met enige regelmaat bij Afslag Eindhoven en het Volksoperahuis. Ook won hij de jury- en publieksprijs op het Camaretten festival. Qua tv en film is Martijn o.a. te zien in de bioscoopfilm Gluckauf, in de kort film Beste Vrienden en in Ruutruutruut, wat hij ook mede maakte.

person-5.jpg

Gerrit Dragt

Gerrit Dragt was o.a. te zien bij Opium voor het Volk, Productiehuis Brabant, Afslag Eindhoven, Hoge Fronten - Lieke Benders, de Wetten van Kepler, Jelena Costic en United-C. Hij is muzikant bij Het Wild.

website door woody © 2013
background